Wednesday, January 19, 2011

BERCUTI DI ILHAM RESORT, PORT DICKSON

..bawak anak- anak pergi jalan minum air kolam..hahaha... Di ILHAM Resort..ini pun sebab Kak Ina , baby sitter anak2(jangan mare kak) offer. Ape lagi...join d'group leee....So , pergi dengan family beliau, plus 4 Saujana's student...well, everything going very well and planned. We had our BBQ, tengok wayang, Karaoke, cycling..and the best part....makan wafel yg tak sedap dalam kolam!!





dekat Menara Resort...
kalau datang, wajib pergi sini..
no lift, ok!!...naik tangggggaaaaaa.....
waduuuhhh!











kt sebelah ni, pemandangan resort dr Menara..nampak la swimming pool....(anak-anak dh ade kt dalam kolam, sampai2 terus terjun!!)







 ni mase nk tunggu giliran berbasikal...kt depan main entrance resort....banyak pulak kereta mase ni...











mr. adam ni actually kena pakse naik basikal...tu yang tunjuk perasaan tuh..hati dah dalam kolam....yang lain dah terjun, tinggal dia je ni...hahahahaha








si comel and sporting ,Akif..seronok berlari.tp kena kejar jugak sebab dia kejar kereta!!..mak nye yang penat kejar dia ni...











Cycling time!!!!!...basikal terlalu besar..cian tgk budak2 kecik naik..at last , abang2 kena bawak kan kt raga basikal....ehh?..ade raga ke?...wakakakaka

No comments:

Post a Comment

Post a Comment